shareamission.

we willen de allerbeste IT experts langdurig aan ons binden door hen de beste werkomgeving én beloning te bieden.

wij verbeteren de ICT consultancy voor nu en altijd.

shareavision.

of het nu gaat om kennis, ervaring, succes, verdiensten of (sociale) betrokkenheid, het thema SAMEN DELEN vormt de basis van ons team.

our approach

Core Values

  • Persoonlijk
  • Samen delen
  • Betrokkenheid
  • Transparantie
  • Passie

We bieden een collegiale werkomgeving waar loyaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling mooi samen komen. Onze IT experts staan op 1. Zij worden zorgvuldig en in lijn met hun persoonlijke wensen en ambities ingezet op passende opdrachten. Door deze gerichte en op maat gesneden aanpak voelen zij zich gehoord en gewaardeerd. Dit leidt tot gelukkige collega’s en mooie resultaten. We zijn 1 team, ook als het om winstdeling gaat. Daarom bieden we een unieke beloning: MidShare®.

MBO
Maatschappelijk Bewust Ondernemen vinden wij minstens zo belangrijk. Aan de hand van een jaarlijks terugkerend event zetten wij ons zonder financiële tegenprestatie in voor goede doelen ter bevordering van de sociale bewustwording en samenhang. We care, we share!
Zo dragen wij graag ons steentje bij aan Stichting Codam Coding College en Stichting JINC.

Codam is een onafhankelijk programmeer opleidingsinstituut en leidt haar studenten op een voor Nederland unieke manier op tot software engineer.

Codam is toegankelijk voor een zo groot mogelijke en diverse groep mensen. Share a Byte® zet haar IT-expertise belangeloos in. Onze IT-experts hebben ruim 80 studenten een Agile Scrum training gegeven.

JINC, een non-profit organisatie helpt honderdduizenden Nederlandse kinderen met een sociaaleconomische achterstand en die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen.

JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Share a Byte® draagt bij door het geven van sollicitatietrainingen.

our clients

Opdrachtgevers vinden het fijn om met ons samen te werken omdat we snel en flexibel schakelen, transparant werken en hoge kwaliteit leveren.

We focussen op een zorgvuldige match tussen vraag en aanbod. De wensen en ambities van onze gedreven IT experts zijn hierbij het vertrekpunt.

Onze IT experts leggen de lat hoog. Zij willen graag een zinvolle bijdrage leveren aan maatschappelijke en noodzakelijke doelen en aan de realisatie van impactvolle digitale innovatie én data-vraagstukken.

Onze werkwijze resulteert in vervolgopdrachten en dus een langdurige samenwerking. We zijn trots dat we naast KLM Royal Dutch Airlines, Belastingdienst, Provincie Noord-Brabant , DCMR, Wageningen Universiteit & Research, Ministerie van Rijkswaterstaat en Politie Nederland, ook de andere opdrachtgevers van dienst mogen zijn, waaronder:

Jumbo_Logo
LaPlace-Logo
Amphia-ziekenhuis
UWV-logo
gemeente-amsterdam-logo
ministerie-van-defensie