Xiang Tjoa

Senior Business & Data Consultant

Ik vind het erg leuk om telkens weer in andere keukens te kijken en bij te dragen. Zowel privé (koken vind ik echt heerlijk) als zakelijk. Want achter elke voorgevel schuilt soms meer dan je vermoedt. Mijn carrière-pad laat dit tot nu ook zien: verschillende sectoren, uiteenlopende werk- en opdrachtgevers en diverse functies. Me kunnen verwonderen, telkens nieuwe dingen ontdekken en daarbij mijn kennis en ervaring inzetten om datgene net weer een beetje beter te maken, geven mij energie.

Toen ik nadacht over de volgende stap in mijn carrière, wist ik dat ik sowieso weer als consultant aan de slag wilde. Wat Share a Byte® onderscheidt van andere consultancy bedrijven, is de persoonlijke benadering, de leuke club collega’s (waarvan ook een aantal oud-collega’s), het denken in oplossingen en het salarismodel.

Nu ik een paar maanden verder ben bij Share a Byte® is mijn beeld onveranderd. Alles is bespreekbaar en transparant. Eigen initiatief tonen en ondernemende ideeën aandragen worden toegejuicht. Er is ruimte om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen, certificeringen en natuurlijk opdrachten. Wil je graag meer weten? Neem gerust contact met mij op via LinkedIn.