Jaco Koning

Senior ICT (Data) Consultant

Sinds 1 april 2018 ben ik als 2e medewerker aan boord bij Share a Byte®. Toen ik persoonlijk werd benaderd door Karima en ze vertelde over Share a Byte® hoefde ik niet lang na te denken om de uitdaging aan te gaan bij deze startup. De voornaamste reden om over te stappen van een grote corporate naar een startup was de persoonlijke aandacht en het eerlijke en transparante beloningsmodel.

Nu 4 jaar later heeft Share a Byte® mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb als data consultant / analist verschillende leuke en uitdagende opdrachten mogen uitvoeren bij o.a. Schiphol, Provincie Noord-Brabant en Politie Nederland. Daarnaast vind ik het ook heel gaaf om vanaf het begin betrokken te zijn geweest en het bedrijf zo te zien groeien in mensen, maar ook in professionaliteit.

Wat Share a Byte® vooral bijzonder maakt is de oprechte persoonlijke aandacht, de ruimte om te ontwikkelen / te groeien en als je wil ook mee te denken in de koers van het bedrijf. En last but not least, de leuke en professionele collega’s die er in de loop der jaren bij zijn gekomen! Dit alles maakt het een hele prettige en gezellige organisatie om deel van uit te maken en regelmatig gezellig te borrelen!