Bytes2Go is een initiatief van Jaco Koning

“Het idee om Bytes2Go aan te bieden ontstond tijdens de met COVID-19 gepaard gaande maatregelen zoals de intelligente lockdown en het thuiswerken. Hoewel mijn opdracht in die periode afliep, had de toenmalige opdrachtgever nog behoefte om op parttime basis gebruik te maken van mijn expertise.

Door de onbekendheid wanneer, hoe vaak en hoelang de expertise nodig was i.c.m. de door de overheid genomen maatregelen, kwam ik op het idee om opdrachtgevers op ad-hoc basis snel en flexibel van dienst te willen zijn. Mijn werkgever reageerde hier enthousiast op. Ik kreeg het vertrouwen en de ondersteuning om mijn idee concreet vorm te geven en Bytes2Go was een feit.

Persoonlijk vind ik het fijn om zo verbonden te blijven aan de opdrachtgever en het werk dat is opgeleverd. De afwisseling van meerdere opdrachten spreekt mij ook erg aan. In diverse keukens kijken vind ik leerzaam. En voor opdrachtgevers is het prettig om snel en makkelijk expertise in huis te halen zonder dat de kosten door het dak schieten.”